Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Dossier:

Energiebesparing in de landbouw

In dit dossier

Dossierbeheerder

Beheerder van dossiers:

Energie per sector, Veelgestelde vragen

Kennisbank Energiebesparing en Winst

Kennisbank Energiebesparing en Winst is een centrale openbare informatiebron die voor iedereen vrij toegankelijk is. In deze bron vindt u informatie over veel toegepaste energiebesparende maatregelen. Energiebesparing en Winst vormt een hulpmiddel bij het inzichtelijk maken van (technische) mogelijkheden voor een zuinig energiegebruik in het kader van de erkende maatregelen energiebesparing.

De bedrijfstak 'agrarische sector' staat er nog niet bij. De verwachting is dat in de zomer van 2017 de erkende maatregelen voor de agrarische sector van kracht worden. Hier vindt u al wel de voorpublicatie met de lijst van erkende maatregelen (ga naar 9. Agrarische sector).

Ga naar Energiebesparing en Winst

Filter erkende maatregelen energiebesparing
Met dit filter hebt u snel in beeld welke erkende maatregelen specifiek voor uw bedrijf interessant zijn. U vult enkele basisgegevens over uw bedrijf in en de tool geeft een lijstje met de energiebesparingsmaatregelen. U kunt direct nagaan of u deze al heeft toegepast of dat u de mogelijkheid heeft om met eenvoudige maatregelen energie te besparen.
 

Is deze informatie waardevol voor u? - Deze functie is 'anoniem' en enkel gericht naar de dossier beheerder!