Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Sector mentoren

Kennismakelaar Lisanne Oskam

functie: 
Kennismakelaar
adres: 
Heetvelderweg 1 3832 RV Leusden
Provincie: 
Utrecht
telefoonnummer: 
06-12162841
e-mailadres: 
l.oskam@melkveeacademie.nl

Mijn naam is Lisanne Oskam. Ik woon op het prachtige landgoed Den Treek in Leusden vlakbij Amersfoort. Samen met mijn man Jan en kinderen boeren we daar op een melkveebedrijf met 90 koeien.

Daarbij heb ik een bedrijf dat rondleidingen en arrangementen op de boerderij organiseert, Farm Visit. Ook ontvangen wij via het project Boerderij in de Kijker lagere schoolklassen op ons bedrijf. Wij vinden het erg belangrijk dat juist de jeugd ook ziet wat er allemaal gebeurt op de boerderij en het platteland.

Kennismakelaar Rob Huinink

functie: 
Kennismakelaar
adres: 
Beethovenstraat 34 7131 AK Lichtenvoorde
Provincie: 
Gelderland
telefoonnummer: 
06-13807901
e-mailadres: 
r.huinink@melkveeacademie.nl

Hallo,

mijn naam is Rob Huinink. Ik woon in Lichtenvoorde, een prachtige plaats in het al even prachtige Achterhoek. Ik woon samen met mijn vriendin en we hebben twee zonen.

Tot 2010 ben ik melkveehouder geweest in Beltrum. Hier zat ik met meerdere maten in een samenwerking. Na tien jaar bleek dat de neuzen niet meer dezelfde kant op stonden en is besloten om te stoppen met de boerderij en is die verkocht.

Kennismakelaar Minne Holtrop

functie: 
Kennismakelaar
adres: 
Marwei 124a 8508 RH Delfstrahuizen
Provincie: 
Friesland
telefoonnummer: 
06-53260735
e-mailadres: 
m.holtrop@melkveeacademie.nl

Ik heb samen met mijn vrouw Geeske in Delfstrahuizen, aan de oostkant van het Tjeukemeer, een melkveehouderij bedrijf met 140 melkkoeien een kleine 1,1 miljoen kg melk en 93 ha land. Ik fok mijn koeien volgens het Triple-A paringssysteem, een systeem waar ik erg tevreden over ben, duurzame koeien die tegen een stootje kunnen. Robuust wordt dat tegenwoordig genoemd. We runnen het bedrijf samen met twee zoons die beide een landbouwkundige opleiding volgen, en drie werknemers die in deeltijd werken.